Impresszum

Impressum

 

Boglárka Pintér-Berzsenyi

Mühltal 87

6363 Westendorf

 

E-Mail:  info@mosolygosmondatok.com

Telefon: +43 660 4 03 20 75

 

Kisvállalkozó az UStG 6. § (1) bekezdésének 27. sz. pontja alapján

 

Üzleti tevékenység tárgya: kereskedelem, a szabályozott kereskedés kivételével.

A WKO (LG Versand-, Internet- und allgemeiner Handel) tagja.

 

Üzleti cél: PR-tanácsadó

A WKO tagja (FG Reklám és Piaci Kommunikáció)

 

Szakmai jog: a kereskedelemről, a kereskedelem és az ipar szabályozásáról szóló törvény (GewO 1994).

 

Szabályozó hatóság: Kerületi hatóság Kitzbühel

 

A médiatörvény szerinti közzététel

 

Médiatulajdonos: Pintér-Berzsenyi Boglárka

Bejegyzett székhely: 6363 Westendorf

 

Az online vitarendezéssel kapcsolatos információk

 

A fogyasztóknak lehetőségük van arra, hogy panaszt tegyenek az EU online vitarendezési platformján: http://ec.europa.eu/odr. Bármilyen panaszát a fent megadott e-mail címre is elküldheti.

 

Egyenlőség és hozzáférhetőség

 

A jobb olvashatóság érdekében nem használtunk nemspecifikus megfogalmazásokat. Ahol a személyes kifejezések csak hím- vagy nőnemű formában használatosak, ott a férfiakra, nőkre és a sokféleségre ugyanúgy utalnak.

 

Ez a weboldal nem teljesen működőképes a korlátozásokkal rendelkező látogatók számára. Elnézést kérünk ezért, és szívesen adunk tájékoztatást más csatornákon keresztül, például telefonon: +43 (676) 7 78 87 68. Szeretnénk Önt az Osztrák Köztársaság Szociális Ügyek Minisztériumának Fogyatékossági Egyenlőségi Egyeztető Testületéhez is irányítani.

 

Kép és szerzői jog

 

A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal tartalmának és képeinek terjesztése csak a médiatulajdonos kifejezett engedélyével engedélyezett.

 

A weboldalon található információkat legjobb tudásunk szerint állítottuk össze, és nagy gondossággal ellenőriztük a pontosságot. Mindazonáltal a tartalmi és ténybeli hibák nem zárhatók ki teljesen. A médiatulajdonos ezért nem vállal garanciát és felelősséget a közölt információk helyességéért, aktualitásáért és teljességéért.

 

Minden információ garancia nélkül.

 

Külső weboldalakra mutató linkek

 

Ez a weboldal olyan harmadik felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. A külső tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője a felelős.

 

A linkelt oldalakat a linkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges jogi jogsértések szempontjából. Az illegális tartalmak nem voltak felismerhetők a linkeléskor. Amennyiben jogi jogsértésről szerezünk tudomást, azonnal eltávolítjuk a megfelelő linket.